Να πει «ευχαριστώ» στα «δώρα» και να μην την ξαναπατήσει!

Να πει «ευχαριστώ» στα «δώρα» και να μην την ξαναπατήσει!

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς, το ίδιο και η Ομόνοια με την Ανόρθωση που εξήλθαν ισόπαλοι. Μόνο η ΑΕΚ κέρδισε το Σάββατο από τους «μεγάλους» και αυτό σίγουρα δίνει έξτρα ώθηση στον Απόλλωνα το βράδυ της Κυριακής (29/10, 18:00), στο εντός έδρας παιχνίδι του με την επικίνδυνη φέτος Δόξα.

Με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα ανέβουν στους 15 βαθμούς και έχοντας τρία παιχνίδια λιγότερα, δικαιούνται να βλέπουν ακόμα πιο ψηλά, εκεί που βρίσκονται οι ΑΕΚ και Ανόρθωση με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Η αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μεσοβδόμαδα είχε και τα καλά της, αφού δεν επιβαρύνθηκαν με επιπλέον αγωνιστικά λεπτά οι παίκτες που θα επέλεγε ο Αυγουστή για το συγκεκριμένο ντέρμπι και έχοντας υπόψη και το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (02/11, 20:00, ΓΣΠ) με αντίπαλο την Αταλάντα, τότε η όποια πρόβλεψη για την αρχική ενδεκάδα εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE