ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος- Εξιχνιάζονται δύο υποθέσεις με τη σύλληψή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 24χρονος- Εξιχνιάζονται δύο υποθέσεις με τη σύλληψή του

Στη σύλληψη 24χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε την Κυριακή 29/10 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Εναντίον του 24χρονου προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε εστιατόριο και οικία στη Λευκωσία, στις 26 Οκτωβρίου και στις 28 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE