«Όχι» σε… a-la carte εφαρμογή της ταυτοποίησης! Επιστολή Απόλλωνα

«Όχι» σε… a-la carte εφαρμογή της ταυτοποίησης! Επιστολή Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας αντιδρά στην (καθιερωμένη από πέρσι) απόφαση της ΑΕΚ Λάρνακας, να εφαρμόζει το μέτρο της ταυτοποίησης στους αγώνα στο γήπεδο της.

Επειδή οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λάρνακας την Κυριακή, κοινοποιούν σε λίγη ώρα επιστολή στην επίτροπο προστασίας προσωπικών δεδομένων Ειρήνη Λοιζίδου-Νικολαϊδου.

Βασικά η διοίκηση του Απόλλωνα, θα ζητήσει να μην υπάρξει ταυτοποίηση για τους οπαδούς της ομάδας τους, από τη στιγμή που η Αρμόδια Επίτροπος, πριν δυο εβδομάδες είχε κρίνει παράνομο το εν λόγω μέτρο.

Ως γνωστό στα παιχνίδια ντέρμπι των δυο προηγούμενων αγωνιστικών, δεν έγινε ταυτοποίηση, τούτο ζητά να γίνει η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας και στο ντέρμπι του ΑΕΚ Αρένα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.