ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΡΩΝΙ: Του πυρπόλησαν το όχημά έξω από το σπίτι του- Καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο

ΜΑΡΩΝΙ: Του πυρπόλησαν το όχημά έξω από το σπίτι του- Καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο

Φωτιά σε αυτοκίνητο εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/11, η οποία έπειτα από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 40χρονου μπροστά από την οικία του στο χωριό Μαρώνι της Επαρχίας Λάρνακας. Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία, όπου έπειτα από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εκ πρώτης όψεως διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είναι αποτέλεσμα κακόβουλης ενέργειας. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και στην πρόσοψη της οικίας αλλά και σε κουτί που παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα στην οικία, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Συνεχίζονται οι εξετάσεις. *φωτογραφία αρχείου      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top