Δηλώσεις συμμετοχής στο Καρναβάλι 2018 θα δέχεται από την Τετάρτη 8/11 ο Δήμος Λεμεσού

Δηλώσεις συμμετοχής στο Καρναβάλι 2018 θα δέχεται από την Τετάρτη 8/11 ο Δήμος Λεμεσού

Από την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, από τις 08.00 έως τις 14.00, ο Δήμος Λεμεσού θα αρχίσει να δέχεται συμμετοχές για το Καρναβάλι του 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 1.00μ.μ. Οι συμμετοχές θα κλείσουν φέτος στον αύξοντα αριθμό των 100, και αν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί πριν από την 1η Δεκεμβρίου του 2017 αυτόματα οι συμμετοχές κλείνουν. Την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παράβηκαν τους κανονισμούς καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου του 2017. Ο Δήμος Λεμεσού παρακαλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς. Διευκρινίζει, τέλος, ότι δεν δέχεται δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE