Αν χάσει βαθμούς και από Πάφο, κανείς δεν θα θυμάται το Χ στο Ντόρτμουντ!

Αν χάσει βαθμούς και από Πάφο, κανείς δεν θα θυμάται το Χ στο Ντόρτμουντ!

Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ και η λάμψη του, αλλά στον ΑΠΟΕΛ το έχουν δηλώσει πολλάκις, είτε ευθέως είτε εμμέσως πλην σαφώς, ότι προτεραιότητα τους είναι η κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Γι΄ αυτό και το σύνθημα απ΄ όλους στην ομάδα είναι ένα: Άμεση επιστροφή στις νίκες και να σταματήσει επιτέλους ο ΑΠΟΕΛ να “πετάει” βαθμούς δεξιά κι αριστερά, για να μη χάσει και άλλο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο, η οποία φέτος μοιάζει πιο δύσκολη από ποτέ τα τελευταία χρόνια, αφού ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί.

Να το πούμε ευθέως και χωρίς μισόλογα. Αν η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει απώλειες βαθμών ΚΑΙ με την Πάφο την ερχόμενη Κυριακή (05/11, 16:00) στο ΓΣΠ, κανείς δεν θα θυμάται τον “άθλο” στο Ντόρτμουντ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE