«Βάπτισμα» για Πάρντο στα φιλικά με Γεωργία και Αρμενία

«Βάπτισμα» για Πάρντο στα φιλικά με Γεωργία και Αρμενία

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών του Ραν Μπεν Σιμόν για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με Γεωργία και Αρμενία στις 10 και 13 Νοεμβρίου. Πρώτη κλήση για τον τερματοφύλακα της Αλκής Ούρκο Πάρντο ο οποίος πρόσφατα πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα.

Επιστροφή στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο για τον Ντόσσα Τζούνιορ ενώ σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις, ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και επιστρέφουν οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ.

Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών για Γεωργία και Αρμενία:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Μάριος Αντωνιάδης, Νέστωρ Μυτίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE