ΠΑΡΑ-THEMA

«Άντε γεια» Τάκη Τσουκαλά, σε Νικόλα Παπαδόπουλο– «Αρέσει» σε Συναγερμικούς – VIDEO

«Άντε γεια» Τάκη Τσουκαλά, σε Νικόλα Παπαδόπουλο– «Αρέσει» σε Συναγερμικούς – VIDEO

«Παρατηρητήριο Νικόλα Παπαδόπουλου», δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις 3 Σεπτεμβρίου που στόχο φαίνεται να έχει την αποδόμηση του υποψηφίου του ενδιάμεσου χώρου.

Η σελίδα στο facebook αριθμεί μόλις 94 φίλους, ωστόσο ένα βίντεο που αναδημοσιεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4/11, ξεπέρασε μέσα σε πέντε ώρες τις 2.500 προβολές. Το μονταρισμένο βίντεο παρουσιάζει τον Νικόλα Παπαδόπουλο σε συνέντευξη που έδωσε στο πρόσφατο παρελθόν, να δηλώνει ότι η στρατιωτική θητεία δεν θα μειωθεί στα χρονοδιαγράμματα που έθεσε η κυβέρνηση. Ενώ ο Νικόλας Παπαδόπουλος προβαίνει σε αυτή την τοποθέτηση,  ο γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους Τάκης Τσουκαλάς, εμφανίζεται να του απαντά με τι άλλο; Με το πασίγνωστο «άντε γεια». Πάντως ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά  στο γκρουπ, φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στους «Συναγερμικούς» ακόμη και σε βουλευτές. Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top