«Πυροσβέστης» ο Δημητρίου: «Θα χτίσουμε με τον Πάμπο»

«Πυροσβέστης» ο Δημητρίου: «Θα χτίσουμε με τον Πάμπο»

Μετά την πρόθεση παραίτησης που εξέφρασε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στη Cytavision, εκφράζοντας τη στήριξη της διοίκησης προς τον Κύπριο τεχνικό!

Δείτε τι είπε:

«Η Ομόνοια θέλει να χτίσει και θα χτίσει με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του, στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε τα προβλήματα να τα λύσουμε μέσα από σκληρή δουλειά».

Έχουμε ένα δείγμα δέκα αγώνων και όλοι διαπιστώνουμε κάποια λάθη και αδυναμίες. Θα δουλέψουμε όμως για να τις διορθώσουμε, είτε μέσα από τις προπονήσεις, είτε με οτιδήποτε άλλο χρειάζεται.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE