«Τεσσάρα»ο ΑΠΟΕΛ, με ρεσιτάλ Ποτέ και Μακρή!

«Τεσσάρα»ο ΑΠΟΕΛ, με ρεσιτάλ Ποτέ και Μακρή!

Στην αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε ότι μόνο μια ομάδα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ κι αυτή δεν ήταν άλλη από τον ΑΠΟΕΛ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη έδειξε αρκετό «τσαμπουκά» μέσα στο τερέν και καθ’ όλη την διάρκεια του ματς έδειξε να ξέρει το τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν άφησαν την Πάφο σε καμία περίπτωση να τους απειλήσει και παράλληλα ο ΑΠΟΕΛ έκανε το δικό του παιχνίδι φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη με 4-0.

Οι πρωταγωνιστές των γηπεδούχων ήταν ο Ποτέ (σκόραρε δις) αλλά και ο Μακρής που πέρασε ως αλλαγή αλλά κατάφερε να στείλει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Κόπριβετς.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.