Επικρατέστερος ο Γκόραν Μιλόγεβιτς για Ερμή

Επικρατέστερος ο Γκόραν Μιλόγεβιτς για Ερμή

Μετά το οριστικό «διαζύγιο» του Ερμή με τον Νίκο Παναγιώτου η διοίκηση των «φτεροπόδαρων» άρχισε ήδη το ψάξιμο του αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω ένας από τους κύριους υποψήφιους για να αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Ερμή, είναι ο 52χρονος Γκόραν Μιλόγεβιτς, αδελφός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η διοίκηση των «Φτεροπόδαρων» φαίνεται ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Σέρβο τεχνικό ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε Ισπανικούς συλλόγους και συγκεκριμένα σε Θέλτα Βίγκο και Μαγιόρκα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά εντός των επόμενων ημερών, και μπει το νερό στο αυλάκι σχετικά με τις διαπραγματεύσεις Ερμή και Μιλόγεβιτς, τότε θα προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το νέο αφεντικό στην τεχνική ηγεσία της ομάδα της Αραδίππου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE