ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ Νικόλα-Μαλά, ξεκάθαρο φαβορί ο Αναστασιάδης - VIDEO&ΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ Νικόλα-Μαλά, ξεκάθαρο φαβορί ο Αναστασιάδης - VIDEO&ΠΙΝΑΚΕΣ

Δημοσκοπήσεις επί δημοσκοπήσεων βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες βδομάδες και είναι λογικό αφού βρισκόμαστε αισίως στον Νοέμβριο, δύο και κάτι μήνες δηλαδή περίπου μήνες πριν την κορυφαία εκλογική μάχη των Προεδρικών Εκλογών.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Το «ταβάνι» του Μαλά, η «δεξαμενή» ΑΚΕΛ-ενδιάμεσου και το «ντέρμπι» με Νικόλα για τον Β’ γύρο Η εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» με τον Γιάννη Καρεκλά παρουσίασαν το βράδυ της Τρίτης 7/11 τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του σταθμού που δείχνει ενδιαφέροντα στοιχεία. Υποχωρεί ο Μαλάς, έναντι του υποψηφίου του ενδιάμεσου Νικόλα Παπαδόπουλου με τη «ψαλίδα» να φτάνει στις 7 σχεδόν μονάδες, ενώ παραμένει ξεκάθαρο φαβορί ο Νίκος Αναστασιάδης. Ο Γιώργος Λιλλήκας σημείωσε και αυτός πτώση στα ποσοστά που παρουσίασε ο σταθμός πριν απο ένα περίπου μήνα. Καταλληλότερος για Πρόεδρος: Παράσταση νικης: Εαν οι Προεδρικές εκλογές διεξάγονταν σήμερα: Στον 2ο Γύρο:   https://youtu.be/4v3lXYcnWHo

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE