Οι σκέψεις του Πάμπου για τις κινήσεις βελτίωσης!

Οι σκέψεις του Πάμπου για τις κινήσεις βελτίωσης!

Θα μπορούσε αυτή την στιγμή η συζήτηση να περιστρεφόταν μόνο γύρω από το «αιώνιο» ντέρμπι στην Ομόνοια.

Αν και είναι Νοέμβριος, τα άσχημα αποτελέσματα και οι μέτριες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» το τελευταίο χρονικό διάστημα ανοίγουν από αρκετά νωρίς την συζήτηση περί ενίσχυσης της ομάδα αλλά και αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ.

Ο Πάμπος Χριστοδούλους την καλοκαίρινη περίοδο το γνώριζε εξ αρχής ότι με την απόκτηση 16ποδοσφαιριστών στην “νέα” Ομόνοια που έχτιζε το καλοκαίρι, ότι κάποιοι ίσως να μην του βγαίνανε, κι αυτό φάνηκε και στην μέχρι τώρα πορεία των “πρασίνων” στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Τα 14γκολ σε 10 αγώνες αλλά και το ότι το «τριφύλλι» δείχνει να «μπάζει» σε κάθε αγώνα μεσοαμυντικά αλλά και το γεγονός ότι σε κάποιους αγώνες η Ομόνοια φάνηκε να υστερεί σε και στον μεσοεπιθετικό τομέα, ανοίγουν για τα καλά το φάκελο ενίσχυσης από αρκετά νωρίς.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.