Μαρίνος Νομικός για ελληνικές και κυπριακές παραγωγές ... Δεν υπάρχει ταλέντο, δεν υπάρχει φαντασία

Μαρίνος Νομικός για ελληνικές και κυπριακές παραγωγές ... Δεν υπάρχει ταλέντο, δεν υπάρχει φαντασία

Ο Μαρίνος Νομικός το πρωί της Τρίτης 08/11, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Sfera, σχολίασε με την Ελένη Σιδερά και τον Μέμνο Σωτηρέλη, τις κυπριακές αλλά και ελληνικές παραγωγές.

Αφορμή στάθηκε η ταινία "Το τελευταίο σημείωμα" του Παντελή Βούλγαρη που θα προβάλλεται στις κυπριακές αίθουσες. Διαβάστε τι σχολίασε στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE