Σε σοβαρούς μπελάδες ο ιδιοκτήτης της Λέστερ!

Σε σοβαρούς μπελάδες ο ιδιοκτήτης της Λέστερ!

Σοκ για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, αφού το Κράτος της Ταϊλάνδης προσέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας του ως αποζημίωση 370 εκατ. ευρώ!

Ο Βισάι Στριβανταναμπράβχα δέχθηκε μήνυση από το κράτος της χώρας του για οφειλές της τάξης των 370 εκατ. ευρώ. Ο λόγος; Δεν πλήρωσε το συγκεκριμένο ποσό για μια αδασμολόγητη επιχείρηση φραντσάιζ που είχε αναλάβει το 2006.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της Λέστερ πλήρωνε στο κράτος μόλις το 3% των ετήσιων εσόδων της εταιρείας, αντί για το 15%. Το δικαστήριο δέχθηκε την αγωγή του Κράτους, γεγονός που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE