ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει να… «οργιάζει» ο Γιάνναρος! (vids)

Συνεχίζει να… «οργιάζει» ο Γιάνναρος! (vids)

Mε 27 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε και πάλι για τους Μπακς, οδηγώντας το Μιλγουόκι στη νίκη με 110-103 επί των Μέμφις Γκρίζλις.

Οι Μπακς βρίσκουν ξανά ρυθμό και έφτασαν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη και ανέβηκαν στο 7-6, μετά το 110-103 επί των Γκρίζλις στο Μιλγουόκι.

Φυσικά για ακόμη ένα παιχνίδι ο ηγέτης των «ελαφιών» Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος, κάνοντας τη διαφορά και προσφέροντας θέαμα!

Ο Γιάνναρος τελείωσε το ματς με 27 πόντους (10/21δ., 0/1τρ., 7/9β.), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 2 λάθη.

Εκτός από τα… μαγικά του Greek Freak, οι Μπακς είχαν σε καλή βραδιά και τους Χένσον (17π., 9ρ.), Μίντλετον (17π.) και Μπλέντσο (15π.) οι οποίοι βοήθησαν με την σειρά τους το Μιλγουόκι να φτάσει στη νίκη.

Από την άλλη οι Γκρίζλις υποχώρησαν στο 7-6, με τον Έβανς να σημειώνει 27 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ για το Μέμφις, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ έκανε double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-29, 60-65, 84-77, 110-103.

Δείτε videos:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top