«Παίζει» του Καζού, αλλά όχι για τώρα

«Παίζει» του Καζού, αλλά όχι για τώρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας esportes.yahoo.com, η Σάντος δέχθηκε εδώ και μία εβδομάδα επίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, του 22χρονου (17/07/1995) Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Wanderson de Jesus Martins, άλλως Καζού.

Όπως ενημερωθήκαμε, η συγκεκριμένη περίπτωση πιθανότατα να απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σίγουρα δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα για τον Ιανουάριο, νοουμένου ότι τα δεδομένα θα παραμείνουν ως έχουν, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει πληρότητα στη θέση του αριστερού μπακ!

Θυμίζουμε ότι αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας οι Λάγο και Αλεξάνδρου, ενώ όταν επιστρέψει ο Νικόλας Ιωάννου, θα μπορεί να βοηθήσει και αυτός στη συγκεκριμένη θέση, αν παραστεί ανάγκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.