Φεύγει τώρα κι ο Ουζουνίδης ψάχνεται – Που θα πάει και πόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Φεύγει τώρα κι ο Ουζουνίδης ψάχνεται – Που θα πάει και πόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός

Σε κινήσεις που θα ενισχύσουν το πράσινο ταμείο θα προχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός, προσδοκώντας να πάρει οικονομική… ανάσα.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Ρόμπιν Λουντ, που φιλοξενείται και σε σημερινό πρωτοσέλιδο, το οποίο κάνει λόγο για μεταγραφή του παίκτη το καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει όμως 100% καθώς ο Φινλανδός μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως θα χαιρετήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο και μάλιστα όχι με 1 εκατομμύριο ευρώ που ακούγεται ή που ενδεχομένως αποσκοπεί το τριφύλλι.

Οι Πράσινοι θα είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσουν τέτοια χρήματα και δεν θα πουν “όχι” σε πρόταση που θα φτάνει τις 500.000 ευρώ, με ό,τι καλύτερο φυσικά μπορούν να αποκομίσουν πάνω στις διαπραγματεύσεις.

Η αποχώρηση του Λουντ πρέπει να θεωρείται σίγουρη και μάλιστα, επικρατέστερος προορισμός του είναι η Αγγλία, παρά την προσπάθεια του μάνατζέρ του να ρίξει γέφυρες με την Σταντάρ Λιέγης.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE