ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην άκρη ο προγραμματισμός… προέχει το «αιώνιο» ντέρμπι!

Στην άκρη ο προγραμματισμός… προέχει το «αιώνιο» ντέρμπι!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Νοεμβρίου, όμως στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν να αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ίσως αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους των «γαλαζοκιτρίνων» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν και κανείς από τους «γαλαζοκίτρινους» δεν μιλάει δημόσια για προγραμματισμό στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η τεχνική ηγεσία ( Γιώργος Δώνης) και η Διοίκηση της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι πάντα σε ανοικτή γραμμή για κάποιους στόχους (ήδη παίζει έντονα του Καζού).

Φυσικά στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ καλούνται να αφήσουν για λίγο στην άκρη περί μεταγραφών και προγραμματισμού, και να κοιτάξουν σε αυτό που προέχει αυτή την στιγμή, που δεν είναι άλλο από το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής.

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν αυτές τις μέρες κατάλληλα την ομάδα τους έτσι ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη κόντρα στην Ομόνοια για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα πανηγυρίσει την πρώτη επιτυχία  της σε ντέρμπι την φετινή περίοδο και παράλληλα θα συνεχίσει να διατηρεί την καλή παράδοση που έχει κόντρα στο «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός το σίγουρο είναι ότι στο ματς της Παρασκευής θα πάει με αυξημένες επιλογές κόντρα στην Ομόνοια, αφού η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά για κάποιους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν, και είναι έτοιμοι να δηλώσουν το παρών τους στο ματς.

Όσον αφορά με το πρόβλημα που πρόεκυψε με τον Γιώργο Έφραιμ, ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να αξιολογήσει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, κι αναλόγως θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι.

Πάντως όλες οι ενδείξεις είναι με το μέρος του Εφραίμ και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top