Ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ ενόψει Εθνικού Άχνας

Ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ ενόψει Εθνικού Άχνας

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η ΑΕΚ Λάρνακας την Τετάρτη (15/11), για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, όπου θα λάβει χώρα στο Δασάκι το ερχόμενο Σάββατο (18/11, 18:00).

Στην διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ τέθηκαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ασκήσεις κατοχής, τακτικής, ενώ αγωνίστηκαν και σε φιλικό δίτερμα.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα πανηγυρίζοντας την μία νίκη πίσω από την άλλη, και στο στρατόπεδο των «κιτρινοπρασίνων» αυτό θέλουν να δουν να γίνεται και το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Μετά τα τελευταία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα, και το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Ανόρθωση, και σίγουρα έχει ανοίξει σε όλους την όρεξη για το κάτι παραπάνω στον φετινό μαραθώνιο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος την Παρασκευή, καλείται να βρει την ΑΕΚ, όπως την σταμάτησε πριν την διακοπή ελέω των μπαράζ του Μουντιάλ, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει το σερί το οποίο θα τις επιτρέψει να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα αλλά και σε τροχιά πρωταθλητισμού μέχρι τέλους.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE