Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κλοπ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κλοπ

Τέλος καλό, όλα καλά!

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε νωρίτερα την Τετάρτη, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για να περάσει από τεστ.

Συνέπεια αυτού ήταν να μην παρευρεθεί στην προπόνηση της ομάδας, κάτι που σαφώς έχει πολλή μικρή σημασία!

Εν τέλει, λοιπόν, οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και οι γιατροί του επέτρεψαν να επιστρέψει σπίτι του.

Τίποτα το σοβαρό στην υγεία του Γερμανού, ο οποίος ωστόσο θα συνεχίσει να παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες για παν ενδεχόμενο.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από πλευράς Λίβερπουλ είναι ότι ενδεχομένως ο έμπειρος τεχνικός να επηρεάστηκε από την αλλαγή του κλίματος μετά το ταξίδι στη Νότιο Αφρική.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE