ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην «πρίζα» ο Πάμπος για τους τραυματίες…

Στην «πρίζα» ο Πάμπος για τους τραυματίες…

Μετράνε αντίστροφα πλέον στην Ομόνοια για το ντέρμπι της Παρασκευής (17/11, 19:00) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, με τον Πάμπο Χριστοδούλου όμως να παραμένει στην “πρίζα” αναφορικά με τους τραυματίες, αφού ακόμα δεν ξέρει αν κάποιοι από αυτούς θα είναι στη διάθεση του.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Τετάρτης (15/11) προέκυψε και ο τραυματισμός του Κανού, ο οποίος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Επίσης, στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης θα κριθεί η συμμετοχή στην αποστολή των Εκίθα και Παναγη, οι οποίοι δεν κατάφεραν την Τετάρτη να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Πάντως, ακόμα κι αν τελικά συμπεριληφθούν στην αποστολή, θεωρείται απίθανο να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Θυμίζουμε ότι είναι αμφίβολος και ο Κατελάρης, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω καρτών ο Φαμπρίτσιο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους που είναι σίγουρα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, εμφανίζονται αποφασισμένοι και “διψασμένοι” για απαντήσεις, αλλά κυρίως, για να σπάσουν την “κατάρα” των τελευταίων τεσσάρων χρόνων απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος της Ομόνοιας, ο οποίος αναμένεται να κάνει sold-out για να αποτελέσει όπως πάντα τον 12ο παίκτη της ομάδας, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά, δεν θα δει το… ίδιο “έργο” που βλέπει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top