ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιο γόητρο; Οι βαθμοί «καίνε» περισσότερο την Ομόνοια

Ποιο γόητρο; Οι βαθμοί «καίνε» περισσότερο την Ομόνοια

Πριν από κάθε ντέρμπι (κυρίως «αιώνιο») συνηθίζουμε να λέμε ότι το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η νίκη γοήτρου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως στο «αιώνιο» ντέρμπι της Παρασκευής η Ομόνοια δεν θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη για το γόητρο αλλά και για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Από την αρχή της σεζόν η Ομόνοια έχασε αρκετούς βαθμούς, και έτσι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θεωρείται μονόδρομος και ίσως καθορίσει την μοίρα των «τριφυλλοφόρων» για την συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.

Παρά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Ανόρθωση και Άρη,  στο στρατόπεδο της Ομόνοιας παρουσιάζονται όλοι αρκετά αισιόδοξοι, ότι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα έχει τελική κατάληξη, και το βράδυ της Παρασκευής ο κόσμος της Ομόνοιας θα φύγει από το ΓΣΠ με το χαμόγελο στα χείλη, άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι με μια νίκη πάνω στον «αιώνιο» θα καταφέρουν να επουλώσουν έστω και για  λίγο τις «πληγές» που άνοιξε η ισοπαλία με τον Άρη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε στην διάθεση του περίπου ενάμιση βδομάδα να «μπολιάσει» τους παίκτες του με θετική ψυχολογία αλλά και να τους προετοιμάσει αγωνιστικά έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες θα βρουν απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας.

Σίγουρα δεν είναι μόνο στο χέρι του Πάμπου Χριστοδούλου να έρθει η βελτίωση στην Ομόνοια, αλλά και στα πόδια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» εάν θέλουν να φύγουν με το τρίποντο στην τσέπη θα πρέπει να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι, με καθαρό μυαλό, αυτοσυγκέντρωση και να αποφύγουν τα «παιδαριώδες» λάθη που ίσως κοστίσουν βαθμό ή βαθμούς στο «τριφύλλι».

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Ο Φαμπρίτσιο είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Παναγή και ο Εκίθα δύσκολα προλαβαίνουν, ενώ στο ιατρικό δελτίο μπήκε από χθες (15/11) και ο Κανού που όπως φαίνεται δύσκολα θα προλάβει. Έτσι με τα πιο πάνω δεδομένα ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να καταλήξει στο πλάνο και στους ποδοσφαιριστές που θα το απαρτίζουν αυτό, έτσι ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί με βελτιωμένο πρόσωπο και έτοιμη να διεκδικήσει το τρεις βαθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top