Ο Πορτογάλος άσος της προσφυγικής ομάδας φαίνεται ότι έχει μια δελεαστική πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Μαλαισίας και άρχισε σιγά – σιγά να ετοιμάζει βαλίτσες για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η Διοίκηση της Δόξας Κατωκοπιάς έχει ενημερωθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την επόμενη του κίνηση, με τον προσφυγικό σύλλογο να έχει εγκρίνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου έτσι ώστε να βρεθεί στον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό μέχρι το καλοκαίρι.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η πρόταση που έγινε στον Τιάγκο Γκόμες περιλαμβάνει και οικονομική αποζημίωση ενώ τα ποσά που θα παίρνει στην Μαλαισία είναι απλησίαστα σε σχέση με αυτά που αμειβόταν μέχρι τώρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com