Το πρόβλημα της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Το πρόβλημα της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ρικάρντο Φερνάντεζ μίλησε αποκλειστικά στο Themasports.com σχετικά με το «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα γίνει σήμερα (19:00 – Primetel) και ουσιαστικά θα ανοίξει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

O ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων κλήθηκε να τοποθετηθεί και για το γεγονός ότι η Ομόνοια αγνοεί εδώ και χρόνια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με τον Πορτογάλο να απαντάει χαρακτηριστικά.

«Είναι ψυχολογικό το πρόβλημα για την Ομόνοια να μην κερδίζει το ΑΠΟΕΛ εδώ και πέντε χρόνια, όμως επίσης έχω την άποψη ότι η Ομόνοια με τον Πάμπο στο τιμόνι, ο οποίος είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Από την μια μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών της Ομόνοιας η πρόσφατη προϊστορία και το γεγονός ότι εδώ και πέντε χρόνια δεν κερδίζουν τον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να τους φορτώσει με πίεση, όμως από την άλλη ο Πάμπος ξέρει πώς να φτάνει σε νίκες και ξέρει τον τρόπο για να τα καταφέρνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.

BEST OF TOTHEMAONLINE