ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάνα, πάμε στο ντέρμπι»! «Ζακέτες να πάρετε και να μην… σκοτωθείτε»

«Μάνα, πάμε στο ντέρμπι»! «Ζακέτες να πάρετε και να μην… σκοτωθείτε»

O Tεό και ο Λούκας είναι πανέτοιμοι για το σαββατιάτικο ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η αγωνία της μαμάς τους είναι μεγάλη…

Ο Τεό είναι ο Τεό Ερναντέζ. Ο Λούκας είναι ο Λούκας Ερναντέζ. Είναι αδέρφια. Η μαμά τους είναι η Λαουρένσε. Και το βράδυ του Σαββάτου θα βρεθεί σε πολύ, πολύ δύσκολη θέση.

Ποιος μπορεί να καταλάβει το… δράμα της δόλιας μάνας; Στη μια ομάδα ο ένας γιος, ο έτερος στην άλλη. Θα «σπάσει» η καρδιά της, ακόμα σκέφτεται αν θα είναι στις εξέδρες του «Wanda Metropolitano» ή θα μείνει σπίτι να ζήσει μόνη της, μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα, την αγωνία της!

Η μητέρα των δύο ποδοσφαιριστών παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην εφημερίδα «Marca», μίλησε για το πως μεγάλωσε μόνη της τα δύο παιδιά και φυσικά για τι θα πει στο Τεό και στον Λούκας λίγες ώρες πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση των δύο μαδριλένικων ομάδων.

«Όταν θα φύγουν για την τελευταία προπόνηση, θα τους πω ότι τους αγαπώ πολύ, να πάνε όλα καλά και να προσέχουν να μην χτυπά ο ένας τον άλλον την ώρα του αγώνα, είναι αδέρφια» είπε η… μάνα του ντέρμπι.

«Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν αντίπαλοι. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο να δω και τους δύο μαζί, στο ίδιο γήπεδο. Είμαι περήφανη. Σαν να ζω σε όνειρο, είναι».

Η ερώτηση του… ενός εκατομμυρίου ευρώ έγινε, αλλά η Λαουρένε έδωσε την αναμενόμενη απάντηση. Όχι για λόγους διπλωματίας, αλλά για λόγους καρδιάς. Μα είναι δυνατόν να πει μια μάνα ότι θα ήθελε να νικήσει ο ένας γιος και να χάσει ο άλλος; 

«Το ιδανικό αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία» σχολίασε η μάνα του μαδριλένικου ντέρμπι, κάνοντας τον Ντιέγο Σιμεόνε και τον Ζινεντίν Ζιντάν να… φρίξουν. 

«Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη. Ανήκει και στους δυο. Για τους άλλους είναι δυο ποδοσφαιριστές, αλλά είναι παιδιά μου. Μακάρι να έρθει ισοπαλία και να βάλει καθένας από ένα γκολ» συμπλήρωσε η Λαουρένσε. 

Το γεγονός ότι ο Τεό παίζει στη Ρεάλ και ο Λούκας φορά τη φανέλα της Ατλέτικο έχει δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσά τους; 

«Πάνω από όλα είναι αδέρφια και αγαπιούνται πολύ. Έχουν διαφορά μόλις 15 μήνες, από μικροί είναι πολύ αγαπημένοι και χαίρομαι που το ποδόσφαιρο δεν τους έχει χωρίσει. Πάντα ο ένας βλέπει το παιχνίδι του άλλου, του ασκεί κριτική, τον αποθεώνει όταν τα πηγαίνει καλά. Χαίρομαι πολύ και για τους δύο, έχουν φοβερή εξέλιξη» λέει με ανακούφιση η μητέρα τους. 

«Ο Λούκας είναι ο μεγαλύτερος και αυτός που ασχολήθηκε πρώτος με τη μπάλα. Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μπορεί να γίνουν πολύ καλοί στο ποδόσφαιρο, όταν μου μίλησαν οι άνθρωποι από τις ακαδημίες της Ατλέτικο. Προσπάθησαν πολύ, δούλεψαν σκληρές, έκαναν θυσίες στην εφηβεία τους διότι το ποδόσφαιρο ήταν το όνειρό τους. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις, αλλά χαίρομαι πολύ που τα κατάφεραν. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να παίξουν και αντίπαλοι. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, ελπίζω να μην νιώσουν πίεση και να ευχαριστηθούν αυτό το ξεχωριστό ντέρμπι. Εγώ θα είμαι εκεί για να υποστηρίξω και τους δύο» κατέληξε η μάνα του μαδριλένικου ντέρμπι! 

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top