Με Χριστοδούλου και Τζίμη στο ντέρμπι, μέσα και ο Κανού!

Με Χριστοδούλου και Τζίμη στο ντέρμπι, μέσα και ο Κανού!

Το νεαρό Ανδρέα Χριστοδούλου αντί του Ολλανδού Φελτχούιζεν επέλεξε για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη, έκανε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, τις θέσεις των Φελτχούιζεν, Φαμπρίτσιο, Τζαρσίνιο και Γκονζάλες, πήραν οι Χριστοδούλου, Γουίλιαμ Σοάρες, Λόπες και Χριστοφή. Ο Κανού ήταν αμφίβολος λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού, όμως τελικά το ξεπέρασε και δηλώνει παρών!

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Κύπριος τεχνικός για το αποψινό ντέρμπι “αιωνίων”:

Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Καντέ, Κατελάρης, Γουίλιαμ Σοάρες, Άλεξ Σοάρες, Μαργκάσα, Κανού, Ντάρμπισαϊρ, Λόπες, Χριστοφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE