Ευχάριστα νέα ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Ευχάριστα νέα ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (17/11) η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντιπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο.

Τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μόνο ο Άγγελος Γεωργίου προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς.

Οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Εκτός από τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE