Τα «κατέβασε»!

Τα «κατέβασε»!

Ο Ναουθέτ Πέρεθ ήταν από τους κορυφαίους στη σημερινή αναμέτρηση του ντέρμπι.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «γαλαζοκιτρίνων», «κατέβασε τα ρολά» σε αρκετές περιπτώσεις και δείχνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Βάτερμαν κατά την απουσία του. Επίσης, έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει πότε να κάνει έξοδο και πότε να μείνει πίσω στην εστία του.

Να σημειώσουμε πως στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς εκεί που πήγε η μπάλα δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE