ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδανική ευκαιρία για το πρώτο διπλό (γράφημα ενδεκάδας)

Ιδανική ευκαιρία για το πρώτο διπλό (γράφημα ενδεκάδας)

Φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι με την Αλκή, για να… γράψει ο Απόλλωνας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως φάνηκε σε άλλα ματς με μικρομεσαίες ομάδες, το κλειδί για να μην μπουν οι κυανόλευκοι σε περιπέτειες, είναι το γρήγορο τέρμα. Αυτό τουλάχιστον συνέβη στα εντός έδρας παιχνίδια με Σαλαμίνα και Δόξα, κόντρα στον Άρη εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράματα, αλλά με γκολ του Ντα Σίλβα στην επανάληψη, κλειδώθηκε το τρίποντο. Το ματς που δεν θέλουν να θυμούνται, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, ήταν το πρώτο τους στον φετινό μαραθώνιο.

Ακριβείς εκτιμήσεις για τις επιλογές που θα κάμει σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν μπορούν να γίνουν. Ιδιαίτερα για μερικές θέσεις, από τη μέση και μπροστά. Στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Δεξί μπακ ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερό μπακ, μάλλον θα είναι ο Ζάντερ και όχι ο Βασιλείου. Κεντρικοί μπακ οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή, οι Σακέτι και Άλεφ θεωρούνται σίγουροι.

Για την θέση επιτελικού χαφ… βλέπουμε Νίκο Μαρτίνες, παρά Άλεξ Ντα Σίλβα. Τις δυο θέσεις εξτρέμ διεκδικούν οι Παπουλής, Γιάκολις, Σαρδινέρο και Σκέμπρι. Φουνταριστός ο Μάγκλιτσα. Δεν μπορεί να παίξει λόγω τιμωρίας ο Ζελάγια. Ούτε ο Πιτσιάν, Πολίτσι θα είναι στην αποστολή. Ακόμα ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Μακρίδης.

Με την στήριξη του κόσμου

1400 εισιτήρια έχουν στη διάθεση τους οι οπαδοί του Απόλλωνα για το σημερινό ματς. Θα φιλοξενηθούν στο πέταλο του γηπέδου της Νέας Σαλαμίνας. Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι θα πάνε περίπου χίλιοι κυανόλευκοι οπαδοί στη Λάρνακα. Θα υπάρχουν εισιτήρια και στα ταμεία του γηπέδου, για όσους δεν προλάβουν να τα αγοράσουν από τη μπουτίκ της ομάδας στην Γλάδστωνος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top