ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Megabet Plus παίζει στα ντέρμπι Λονδίνου, Μαδρίτης και Ρώμης!

H Megabet Plus παίζει στα ντέρμπι Λονδίνου, Μαδρίτης και Ρώμης!

Πολύ μεγάλα ντέρμπι στο πρόγραμμα του Σαββάτου σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Στην Premier League ξεχωρίζει το ντέρμπι του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ ενώ στην Μαδρίτη η Ατλέτικο θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ. Στη Serie A, Ρόμα και Λάτσιο θα αναμετρηθούν στο ντέρμπι της Ρώμης.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Άρσεναλ-Τότεναμ

Ντέρμπι του Λονδίνου το Σάββατο, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρείς βαθμούς της νίκης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και αναμένεται ένας δυνατός και αμφίρροπος αγώνας.

Ισορροπημένες είναι οι αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς ο άσος για νίκη της Άρσεναλ είναι στο 2.40, ενώ το διπλό για νίκη της Τότεναμ δίνει 2.89. Αναφορικά με την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.47.

Για τα γκολ που θα σημειωθούν στο Λονδρέζικο ντέρμπι, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.54, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.25. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση προσφέρει 1.55.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης

Ντέρμπι Μαδριλένιο, το Σάββατο, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ξεκόψει πίσω βαθμολογικά και μοναδική τους επιλογή είναι το τρίποντο για να μείνουν στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι για νίκη σύμφωνα με τις αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς το διπλό είναι στο 2.31. Αντίθετα, ο άσος για νίκη της Ατλέτικο προσφέρει 3.15, ενώ η ισοπαλία στο ντέρμπι δίνει 3.33.

Όσον αφορά τα τέρματα που θα επιτευχθούν στην Μαδρίτη, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.91, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.90. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση είναι στο 1.75.

Ρόμα-Λάτσιο

Το μεγάλο ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο διεξάγεται το Σάββατο. Ένα ντέρμπι της Ρώμης είναι πάντα ξεχωριστή περίπτωση, όπου διαγράφονται βαθμολογική θέση και αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Πρώτο κριτήριο είναι η θέληση και το πάθος, οπότε τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Στις αποδόσεις της Megabet Plus δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί καθώς παρουσιάζονται ισορροπημένες. Ο άσος δίνει 2.31, ενώ το διπλό δίνει 2.96. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.58.

Στις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 τέρματα δίνει 2.30, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.58. Αναφορικά με την απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top