Πρώτη φορά έπαιξαν οι Ψύχας και Αντρέου…

Πρώτη φορά έπαιξαν οι Ψύχας και Αντρέου…

Αρκετοί Απολλωνίστες που είδαν το χθεσινό παιχνίδι στο “Αμμόχωστος”, ίσως να ξέχασαν ότι δυο παιδιά δικά τους, φορούσαν τα κυανέρυθρα της Αλκής. 

Μιλάμε για τους 19χρονους Πέτρο Ψύχα και Μάριο Αντρέου, οι οποίοι αποτελούσαν μέλη της τριάδας της μεσαίας γραμμής. 

Ήταν μόλις η πρώτη συμμετοχή των εξελίξιμων παιχτών στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ψύχας από τους παίχτες που ξεχώρισαν, στο χρονικό διάστημα που η ομάδα του ζόρισε τον Απόλλωνα. Έδωσε την πάσα-λουκούμι στον Μπιλάλ, σε μια από τις ευκαιρίες που έχασε ο Αλγερινός προς το τέλος του ημιχρόνου. 

Ο Μάριος Αντρέου είναι ανασταλτικός χαφ. Τα δυο παιδιά τα ξέρει από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις ακαδημίες του Απόλλωνα ο Αυγουστή. 

Ειδικά ο Ψύχας, αν βελτιωθεί σε μερικούς τομείς (χρειάζεται να δυναμώσει λίγο ακόμα), σε κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Κολόσσι. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE