ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήπως να του αλλάξει θέση ο Σωφρόνης;

Μήπως να του αλλάξει θέση ο Σωφρόνης;

Ο Βραζιλιάνος Ζάντερ Σαντάνα, είναι ίσως η κορυφαία κατά τη γνώμη μας, μεταγραφή που έκανε ο Απόλλωνας το περασμένο καλοκαίρι, αφού ενέταξε στο δυναμικό του έναν πολύ ποιοτικό αριστερό μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός χαφ.

Έχει κάνει ορισμένα σπουδαία παιχνίδια, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ και δικαίως έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σωφρόνη Αυγουστή, αν και κάποιες φορές δείχνει να είναι πιο αποτελεσματικός επιθετικά παρά ανασταλτικά, ενώ δεν είναι και λίγα τα γκολ που έχει σκοράρει!

Συγκεκριμένα, στο κυπριακό πρωτάθλημα έφθασε ήδη τα τρία γκολ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το καθοριστικό γκολ που έβαλε στο εκτός έδρας ματς με την Αμπερτίν για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και το πολύ σημαντικό τέρμα που σημείωσε κόντρα στη Μίντιλαντ στην “Αρένα” (στο πρώτο ματς των πλέι-οφ), όταν έγραψε το 2-1.

Μήπως μεταξύ σοβαρού και αστείου, να αρχίσει να κάνει σκέψεις ο προπονητής του Απόλλωνα, για τον καθιερώσει ως αριστερό χαφ; Λίγο δύσκολο βέβαια, αφού υπάρχει πληθώρα επιλογών για τα άκρα της επίθεσης…!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top