Κάποτε ήταν στην κερκίδα της ΑΕΛ! (photos)

Κάποτε ήταν στην κερκίδα της ΑΕΛ! (photos)

O ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων”, Έλιο Ρόκε παλαιότερα φόρεσε με επιτυχία και την φανέλα της ΑΕΛ.

Την Κυριακή (19/11) το απόγευμα όμως ο Ρόκε βρέθηκε στο Τσίρειο αλλά ως αντίπαλος των “γαλαζοκιτρίνων”, καθώς ο Πορτογάλος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της σημερινής αντιπάλου της Λεμεσιανής ομάδας, και συγκεκριμένα της Νέας Σαλαμίνας.

Η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά του βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεμεσού για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας αλλά και του Ρόκε (βρίσκεται στον πάγκο), όμως αυτή την φορά κάθισαν στην κερκίδα που φιλοξενούνται οι αντίπαλοι οπαδοί και όχι αυτοί της ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE