Κατέχει… αυτή την τέχνη της στρογγυλής θεάς ο πρόεδρος (photos)

Κατέχει… αυτή την τέχνη της στρογγυλής θεάς ο πρόεδρος (photos)

Χαμογελαστός, αισιόδοξος, με το δικό του στιλ και με το σακκάκι του ΑΠΟΕΛ που τον ζεσταίνει με αυτό το τσουκτερό κρύο παρουσιάστηκε στην προπόνηση της ομάδας του ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, στο προπονητικό κέντρο του «Αρχαγγέλου» πριν την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επί της ευκαιρίας της παρουσίας του εκεί και με μία μπάλα να τον πλησιάζει ο Πρόδρομος Πετρίδης είπε να δείξει την τέχνη του στη στρογγυλή θεά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE