Δεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα για το σκάνδαλο!

Δεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα για το σκάνδαλο!

Ο αντιπρόεδρος του μεξικανικού τηλεοπτικού σταθμού Televisa, Αδόλφο Λάγος δολοφονήθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Τραγικό τέλος είχε ο 69χρονος αντιπρόεδρος του μεξικανικού τηλεοπτικού δικτύου Televisa Αδόλφο Λάγος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη του Μεξικού.

Δύο άντρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έκανε βόλτα με το ποδήλατο του και μετέπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Είναι ο δεύτερος θάνατος μέσα σε μία εβδομάδα ατόμου που ερευνάται η συμμετοχή του στο περίφημο σκάνδαλο χρηματισμού υψηλόβαθμών στελεχών της FIFA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν από μερικές ημέρες ο δικηγόρος Χόρχε Αλεχάντρο Ντελιόν αυτοκτόνησε (;) πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στην πόλη Λανούς της Αργεντινής. Ο εκλιπών ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρία που κατηγορείται για χρηματισμό από τον Αλεχάντρο Μπουρσάκο, έναν Αργεντινό παράγοντα, ο οποίος έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο γύρω από την ΦΙΦΑ, που ουσιαστικά εμπλέκει σχεδόν όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις για τον φορολογικό μετασχηματισμό στο Προεδρικό

Παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις για τον φορολογικό μετασχηματισμό στο Προεδρικό

Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο οι εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων της Κυβέρνησης για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.