Δεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα για το σκάνδαλο!

Δεύτερος θάνατος σε μία εβδομάδα για το σκάνδαλο!

Ο αντιπρόεδρος του μεξικανικού τηλεοπτικού σταθμού Televisa, Αδόλφο Λάγος δολοφονήθηκε υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Τραγικό τέλος είχε ο 69χρονος αντιπρόεδρος του μεξικανικού τηλεοπτικού δικτύου Televisa Αδόλφο Λάγος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη του Μεξικού.

Δύο άντρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έκανε βόλτα με το ποδήλατο του και μετέπειτα τράπηκαν σε φυγή.

Είναι ο δεύτερος θάνατος μέσα σε μία εβδομάδα ατόμου που ερευνάται η συμμετοχή του στο περίφημο σκάνδαλο χρηματισμού υψηλόβαθμών στελεχών της FIFA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πριν από μερικές ημέρες ο δικηγόρος Χόρχε Αλεχάντρο Ντελιόν αυτοκτόνησε (;) πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στην πόλη Λανούς της Αργεντινής. Ο εκλιπών ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε εταιρία που κατηγορείται για χρηματισμό από τον Αλεχάντρο Μπουρσάκο, έναν Αργεντινό παράγοντα, ο οποίος έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο γύρω από την ΦΙΦΑ, που ουσιαστικά εμπλέκει σχεδόν όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE