ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο μεγάλος πονοκέφαλος! Αγώνας δρόμου

Ο μεγάλος πονοκέφαλος! Αγώνας δρόμου

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, πέρα από το τρίποντο στην αναμέτρηση του Μακαρείου Σταδίου για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ομόνοια σκέφτεται και προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας είχε την ευκαιρία για κατασκοπεία το βράδυ της Δευτέρας (20-11) της επόμενης αντιπάλου του «τριφυλλιού».  Η Δόξα Κατωκοπιάς έχασε στο Παφιακό από την Πάφο FC με 1-0 και πλέον και η προσφυγική ομάδα έχει στόχο το κέρδος και μέσα στην έδρα της για να μην χάσει και άλλο έδαφος.

Έτσι, αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, εντούτοις, το  τρίποντο είναι μονόδρομος για τους «τριφυλλοφόρους» την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάρειο Στάδιο.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι αιωνίων από τον ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια επιβάλλεται να κερδίσει, αλλά για ακόμη μία φορά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν.  Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Πάμπου Χριστοδούλου αφορά τον Τζαϊλσον, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top