Τόνισε αυτό που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν και υπήρξε… κίνδυνος!

Τόνισε αυτό που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν και υπήρξε… κίνδυνος!

Ο προπονητής της Πάφου FC, Λούκα Έλσνερ, μετά τη νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Είμαστε πανευτυχής για το σημερινό αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Στο φινάλε λόγω της σωστής προσέγγισης του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές μας, κατάφεραμε να πάρουμε το τρίποντο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.