ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είναι ευχή και κατάρα…»

«Είναι ευχή και κατάρα…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Στάθης Αλωνεύτης.

Διαβάστε περισσότερα:

«Εντάξει το 6-0 είναι βαριά ήττα και όταν χάνεις και από τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό που έφτιαξε αυτό το σκορ ήταν το χρονικό διάστημα που μπήκαν τα γκολ αφού ήταν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ξανά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου μας αιφνιδίασαν τα γκολ και έτσι πήρε αυτή την έκταση», είπε αρχικά και συνέχισε… 

«Δυστυχώς με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Εμείς το πρώτο λάθος το πληρώσαμε και έτσι ήρθε αυτό το βαρύ σκορ.»

Για το πόσο δύσκολο είναι ν’ αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες είπε: «Είναι ευχή και κατάρα μπορώ να πω… Είσαι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά. Μπορεί ν’ αγωνίζεσαι μαζί τους αλλά υπάρχει όπως και να κάνεις μια διαφορά. Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα όμως κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δυστυχώς ήρθε αυτό το βαρύ σκορ.»

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν για κατάληψη της 3ης θέσης είπε: «Όσες πιθανότητες κι αν έχουμε, μικρές ή μεγάλες εμείς θα τις κυνηγήσουμε. Θα πάμε στο Γουμπλέι να κάνουμε το παιχνίδι μας και ο,τι βγει.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top