Θ’ αργήσει κι άλλο ο Εκίθα…

Θ’ αργήσει κι άλλο ο Εκίθα…

Από μια φλεγμονή στη φτέρνα ταλαιπωρείται ο Μπόρχα Εκίθα. Θα κάτσει ακόμα μερικές μέρες στην πατρίδα του, το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον τα δυο επόμενα δυο παιχνίδια θα τα χάσει. 

Αναγκαστικά ο Πάμπος Χριστοδούλου θα πρέπει να στηριχθεί στους σέντερ μπακ, που αγωνίστηκαν στα πρώτα 11 ματς της ομάδας. 

Υπάρχει προβληματισμός με τον Εκίθα, επειδή αποκτήθηκε για να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, αλλά εξελίσσεται σε μόνιμo… επισκέπτη των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. 

Περιορισμένες είναι οι πιθανότητες να προλάβει τη συνάντηση  με τη Δόξα στο Μακάριο, ο Βραζιλιάνος Τζαίλσον Αραούχο. Λογικά θα ξεκινήσει τον Μάριο Δημητρίου στο δεξί άκρο της άμυνας ο τεχνικός των πρασίνων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE