ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σειρήνες» από Αγγλία για Σιβού! Φεύγει Ιανουάριο ή το καλοκαίρι;

«Σειρήνες» από Αγγλία για Σιβού! Φεύγει Ιανουάριο ή το καλοκαίρι;

Δυο μεγάλα Αγγλικά «κλαμπ» φαίνεται να έχουν στο στόχαστρο τον Σιβού της Ανόρθωσης!

Ο 24άχρονος Νιγηριανός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τόσο με την «Κυρία» αλλά και με την Εθνική Νιγηρίας, έκανε αρκετές ομάδες να στρέψουν την προσοχή τους πάνω του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.90minutesgoal.com, ο μάνατζερ του Σιβού… άνοιξε τα χαρτιά του για το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται!

«Έχουμε προσφορές από την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ομάδες του Μέρσεσαϊντ στην Αγγλία. Θα δούμε ποια προσφορά είναι καλύτερη για τον πελάτη μας, αφού θα είναι ελεύθερος μετά το Παγκόσμιο».

Τα προβλήματα που έχουν οι δύο σύλλογοι στην δεξιά πτέρυγα είναι αρκετά, με τους Κλάιν και Κόλμαν να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ωστόσο, σε πιθανή μετακίνηση του Νιγηριανού, η πλάστιγγα γέρνει στα «ζαχαρωτά», με το εν λόγω γραφείο μάνατζερ να έχει άλλον ένα παίκτη στην Έβερτον(Onyekuru).

Στην Ανόρθωση βλέποντας αυτές τις εξελίξεις, πιθανότατα θα προσπαθήσουν να του βρουν ομάδα από τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να έχουν και οικονομικό όφελος. Αν και στην «Κυρία» πρωταρχικός στόχος είναι η επέκταση συμβολαίου, το έργο που φαντάζει δύσκολο…

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top