ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοβούνται τον Απόλλωνα! Τι γράφουν οι Γάλλοι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι

Φοβούνται τον Απόλλωνα! Τι γράφουν οι Γάλλοι λίγες ώρες πριν το παιχνίδι

Στις Γαλλικές ιστοσελίδες εκτός από τις αναμετρήσεις των Μαρσέιγ και Νις κόντρα σε Κόνιασπορ και Ζούλτε Βάρεγκεμ αντίστοιχα, κυριαρχεί και η αναμέτρηση του Απόλλωνα απέναντι στην Λυών.

Ωστόσο, μια ματιά στα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι. «Μπορεί η Λυών να είναι καλύτερη και ποιο ποιοτική ομάδα, όμως ο Απόλλωνας έδειξε ότι έχει δυνατότητες», αναφέρει ένα σχετικό δημοσίευμα.

Επίσης, δίνουν ως παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι όπου το σύνολο του Σοφρώνη Αυγουστή ήταν αρκετά καλύτερο ειδικά στο δεύτερο μέρος. Κάτι ανάλογο ίσως να σκέφτεται και ο Μπρούνο Ζενεσιό που… ξεκούρασε τον κορυφαίο του παίκτη, Ναμπίλ Φεκίρ, στον τελευταίο αγώνα με την Μονπελιέ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως, είναι το γεγονός του ότι γίνεται πολύς ντόρος γύρω από την… ισοπαλία! «Η Λυών χρειάζεται να παλέψει για να πάρει τον βαθμό που θα την στείλει στην επόμενη φάση», γράφει η fr.blastingnews.com.

Στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων», δεν πρέπει να παρασυρθούν από τέτοια σχόλια και να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, έτσι ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top