Αγωνιστική χωρίς προβλέψεις γίνεται; Ε… όχι δεν γίνεται!

Αγωνιστική χωρίς προβλέψεις γίνεται; Ε… όχι δεν γίνεται!

Όλος ο φίλαθλος κόσμος περιμένει τα Σαββατοκύριακα σαν τρελός! Γιατί; Για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο φυσικά.

Σαββατοκύριακο χωρίς προβλέψεις όμως γίνεται; Όχι δεν γίνεται! Γι αυτό και η ιστοσελίδα μας σας βάζει στην διαδικασία να μαντέψετε (προβλέψετε καλύτερα) τις πιθανές ομάδες που μπορεί να κερδίσουν στα ματς της 13ης αγωνιστικής.

Το Themasports.com πάντα πιστό στις παραδόσεις του πριν από κάθε αγωνιστική σας βάζει στην διαδικασία και σας προκαλεί να δοκιμάσετε την τύχη σας για να προβλέψετε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής!

Πάρτε θέση λοιπόν… και ξεκινάτε να ρίχνετε την ψήφο σας στις ομάδες που πιστεύετε ότι θα κερδίσουν!

 

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE