Γαυρίνα δηλώνει: «Θα μου άρεσε πολύ να πάω με κάποιον οπαδό ή παίκτη του ΠΑΟ»! (pics)

Γαυρίνα δηλώνει: «Θα μου άρεσε πολύ να πάω με κάποιον οπαδό ή παίκτη του ΠΑΟ»! (pics)

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες.

Η Χρύσα Δρακάκη, δυστυχώς μόνιμος κάτοικος Λονδίνου τον τελευταίο καιρό, είναι δηλωμένη φανατική φίλαθλος του Ολυμπιακού και κάποτε είχε πει το παρακάτω:

“Θα μου άρεσε πολύ να πάω με κάποιον οπαδό ή παίκτη του Παναθηναϊκού! Θα υπήρχε αρκετό …μίσος για άγριο σεξ. Η ένταση μου αρέσει πολύ στο σεξ”.

Τα σχόλια περιττεύουν…

Το “καυτό” μοντέλο έχει κάνει κατά το παρελθόν πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για τα κορυφαία ανδρικά περιοδικά.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.