Έφυγε από Κύπρο… με πρόβλημα τραυματισμού ο Ασένσιο!

Έφυγε από Κύπρο… με πρόβλημα τραυματισμού ο Ασένσιο!

Μία απρόσμενη απώλεια μέτρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της αναμέρησης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάλαγα, καθώς εκτός δράσης τέθηκε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μάρκο Ασένσιο.

Η θετική εξέλιξη με την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στις προπονήσεις επισκιάστηκε από τον απρόσμενο τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 21χρονος επιθετικός των «μερένχες» υπέστη τράβηγμα στον λαγονοψοΐτη μυ του δεξιού ποδιο, δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Μάλαγα του Μίτσελ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία περίπου 10 ημερών.

Συνεπακόλουθα, ο Ασένσιο δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Ανδαλουσιανούς, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Φουενλαμπράδα ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο δύσκολο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.