ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να σπάσει το ροδί στα ντέρμπι

Να σπάσει το ροδί στα ντέρμπι

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Ανόρθωση, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να πηγαίνει στο ντέρμπι του Σαββάτου (25/11) με την φαρέτρα του γεμάτη, έχοντας φυσικά ως πρώτιστο στόχο την νίκη και το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Η ομάδα της Λεμεσού την εφετινή περίοδο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο ντέρμπι (έχασε από ΑΕΚ και Ομόνοια, ισοπαλία με τον Απόλλωνα) και σίγουρα το παιχνίδι με την Ανόρθωση στην ΑΕΛ το βλέπουν σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «σπάσουν» αυτό το κακό σερί που τρέχουν. Στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο πάντως όλοι «διψάνε» για μια νίκη κόντρα στην Ανόρθωση, ειδικά όπως παρουσιάζεται η «Κυρία»  την φετινή σεζόν.

Σίγουρα μια ενδεχόμενη επιτυχία και ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα εκτοξεύσει την ομάδα της Λεμεσού βαθμολογικά ενώ θα της δώσει περαιτέρω αέρα ψυχολογία κυρίως και μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, τα οποία ίσως παίξουν καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωινή προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα και την παρουσία του Ανδρέα Σοφοκλέους. Η παρουσία του ισχυρού άνδρα των «γαλαζοκιτρίνων» στην προπόνηση ήταν για ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ, έτσι ώστε να παρουσιαστούν με τον απαραίτητο «τσαμπουκά» και πάθος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Αφήνοντας τα υπόλοιπα στην άκρη, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πορτογάλος τεχνικός από την στιγμή που θα έχει στην διάθεση του όλα του τα «όπλα» αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με ενδεκάδα η οποία θα απαρτίζεται από τους Βοζίνια, Αϊρόσα, Γουήλερ, Μιτρέα, Λαφράνς, Φιντέλις (Νικολάου), Σοάρες, Σίλβα, Αβραάμ, Ντάνι και Αρουαμπαρένα.

Μαζικό παρών ο κόσμος…

Οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας βλέποντας την ομάδα τους να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα ετοιμάζονται για μαζική εξόρμηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τις προηγούμενες μέρες έγινε λόγος ότι οι ΑΕΛίστες θα είχαν στην διάθεση τους 1000 εισιτήρια, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι από αυτά μόνο λίγα θα μείνουν απούλητα. Οι «Λεόντες» θα προσπαθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους να σπρώξουν την ομάδα τους στο μεγάλο διπλό για να δουν το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να κάνει κι άλλα άλματα στον φετινό μαραθώνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top