ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική απάντηση του Μέσι για Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα γίνουμε φίλοι»

Επική απάντηση του Μέσι για Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα γίνουμε φίλοι»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ανταγωνισμό για τη Χρυσή Μπάλα, την κρίση στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν δίνει πολύ συχνά μεγάλες συνεντεύξεις και όταν το κάνει αφορά μεγάλες εφημερίδες, όπως η Marca. Ο Μέσι μίλησε μετά την εκδήλωση που έλαβε χώρα για το «Χρυσό Παπούτσι» στη μαδριλένικη εφημερίδα και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μέσι παραδέχθηκε πως δεν έχουν φιλική σχέση με τον Πορτογάλο άσο και πως δεν ξέρει αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, παρά τα όσα έχει υποστηρίξει ο Ρονάλντο.

«Δεν ξέρω αν θα γίνουμε φίλοι. Η φιλία είναι κάτι που χτίζεται μέσα από τον χρόνο και τη γνωριμία με τον άλλον. Δεν έχουμε σχέση, αλλά περισσότερο γιατί βλεπόμαστε στις εκδηλώσεις για τα βραβεία και είναι η μοναδική στιγμή κατά την οποία μπορούμε να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά», σχολίασε ο Μέσι, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα:

«Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες που μπορούν να τη διεκδικήσουν. Τα τελευταία χρόνια ήμουν εγώ με τον Ρονάλντο, αλλά πλέον υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Νεϊμάρ, ο Μπαπέ και ο Σουάρες που μπορούν να κερδίσουν αυτό το βραβείο».

Ο Μέσι ρωτήθηκε από την εφημερίδα Marca και για την αγωνιστική κρίση που περνάει η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία ο Αργεντινός άσος θεωρεί πως είναι κάτι που δεν θα διαρκέσει για πολύ.

«Είναι κάτι περαστικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζω μια τέτοια κατάσταση όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πρωτάθλημα. Στο τέλος η Ρεάλ θα παλέψει για όλους τους τίτλους για την ομάδα και τους παίκτες που έχει και γιατί πάντα ήταν έτσι».

Μεταξύ άλλων ο Μέσι μίλησε και για την Εθνική Αργεντινής και για τις δυσκολίες που είχε για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τον Μέσι να αναφέρει:

«Ήταν μια δύσκολη πρόκριση για εμάς. Περάσαμε από τρεις προπονητές και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Κάθε ένας έχει τη δική του φιλοσοφία και νέες ιδέες. Ο τελευταίος ήταν ο Σαμπάολι με τον οποίο παίξαμε σε τέσσερα επίσημα ματς και σε ορισμένα φιλικά. Συνεχίζουμε σε μια μεταβατική περίοδο και γι’ αυτό η πρόκριση ήταν πολύπλοκη. Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο ισοδύναμο και έτσι η πρόκριση καταλήγει να γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη».

Αναφορικά με το «Χρυσό Παπούτσι» που κατέκτησε, ο Μέσι πρόσθεσε: «Είναι μια όμορφη αναγνώριση γι’ αυτό που πρεσβεύει, αλλά πάντα έλεγα ότι προτεραιότητά μου δεν ήταν ποτέ τα προσωπικά βραβεία. Θα ήθελα να κατακτήσω ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ ή ακόμα ένα πρωτάθλημα, αυτές είναι οι προτεραιότητές μου».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top