Είναι κι αυτός ένας λόγος!

Είναι κι αυτός ένας λόγος!

Για την Ανόρθωση και ειδικά για τον Ρόνι Λέβι, η ΑΕΛ είναι ο «κακός δαίμονας».

Ο Ισραηλινός τεχνικός απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» μετράει 2ήττες και 4ισοπαλίες, και συνεπώς το τρίποντο με την ομάδα της Λεμεσού είναι μονόδρομος καθώς αν μη τι άλλο θα δικαιώσει και τον προπονητή της «Κυρίας».

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι στην Ανόρθωση να θέλουν να νικήσουν το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, και γι αυτό είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στο τερέν του “ΠΑΠ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE