Βουλευτικές Εκλογές 2026: Νέα δεδομένα - Νέες συμμαχίες - Παλιοί και νέοι παίκτες
Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει – Τι ετοιμάζουν τα κόμματα, ποιοι διεκδικούν και πώς διαμορφώνονται οι τάσεις...
Η προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί με τον Ιδιάκεθ να αφήνει εκτός τον ανέτοιμο Χέφελ αλλά και τον Μυτίδη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Μυτίδης μένει εκτός αποστολής. Ο Ιδιάκεθ πιθανόν αυτή την περίοδο να κρίνει ότι ο Ρουσιάς είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Η απουσία του Χέφελ θα φέρει και μία αλλαγή σίγουρα στην ενδεκάδα, όμως πιθανό να μην είναι και η μοναδική.
Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες αλλά τι θα αποφασίσει δεν είναι βέβαιο. Για παράδειγμα ο Μουρίγιο αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα και ίσως προφυλαχθεί, ενώ τρεις σημαντικοί παίκτες είναι στο όριο των καρτών. Αναφερόμαστε στους Τέτε, Μοϊσόφ και Λαμπάν.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καταλά και Μοϊσόφ, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Τρουγιόλς και Αντωνιάδης, εκτός αν παραμείνει βασικός ο Μουρίγιο. Στα δυο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Τέτε (αριστερά) και ο φορμαρισμένος Ακοράν (δεξιά).
Στο κέντρο αν δεν παίξει ο Λαμπάν ίσως δούμε τον Τρουγιόλς ή τον Κάσες, ενώ τις άλλες δυο θέσεις θα πάρουν Λαρένα και Τομάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τολεμές και θα έχει δίπλα του τον Τρισκόφφσκι.
Χρειάζονται τον κόσμο…
Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί αύριο (26/11) στην Αρένα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μιας και η τιμή του εισιτηρίου (10 ευρώ) σε συνδυασμό με την βολική ώρα έναρξης της αναμέτρησης (16:00) είναι στοιχεία που θα προσελκύσουν κόσμο. Οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:45 και θυμίζουμε ότι λόγω των έργων που γίνονται στην Αρένα όσοι θα βρεθούν στη Δυτική θα μπορούν να εισέλθουν στις κερκίδες μόνο από την είσοδο 1.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις