Με Τζαΐλσον η αποστολή του Πάμπου για το παιχνίδι με τη Δόξα

Με Τζαΐλσον η αποστολή του Πάμπου για το παιχνίδι με τη Δόξα

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το παιχνίδι της Κυριακής (26/11, 17:00, Μακάρειο) με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς ολοκληρώθηκε και πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού”, η αποστολή που επέλεξε για το τελευταίο ματς του Α΄ γύρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Όπως βλέπουμε, είναι στην αποστολή ο Τζαΐλσον, η συμμετοχή του οποίου θα κρινόταν στη σημερινή τελευταία προπόνηση…

Αναλυτικά: Πιτ Φελτχούιζεν, Αντρέας Χριστοδούλου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίσιο, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιγκες Μαδούρο, Νικάντρο Μπρέεβελντ, Κανού, Τζαρσίνιο, Δημήτρης Χριστοφή, Λεάντρο Γκονζάλες, Στεφάν Αζίζ, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ράφα Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE