Με Τζαΐλσον η αποστολή του Πάμπου για το παιχνίδι με τη Δόξα

Με Τζαΐλσον η αποστολή του Πάμπου για το παιχνίδι με τη Δόξα

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το παιχνίδι της Κυριακής (26/11, 17:00, Μακάρειο) με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς ολοκληρώθηκε και πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού”, η αποστολή που επέλεξε για το τελευταίο ματς του Α΄ γύρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Όπως βλέπουμε, είναι στην αποστολή ο Τζαΐλσον, η συμμετοχή του οποίου θα κρινόταν στη σημερινή τελευταία προπόνηση…

Αναλυτικά: Πιτ Φελτχούιζεν, Αντρέας Χριστοδούλου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίσιο, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιγκες Μαδούρο, Νικάντρο Μπρέεβελντ, Κανού, Τζαρσίνιο, Δημήτρης Χριστοφή, Λεάντρο Γκονζάλες, Στεφάν Αζίζ, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ράφα Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.